GeHeel vanGeel – Meubel creaties staat voor uniciteit, kwaliteit, diversiteit en flexibiliteit. De producten zijn handgemaakt en uniek in karakter. De geselecteerde materialen zijn van de hoogste kwaliteit. Er is geen meubelstuk of gebruiksvoorwerp wat niet bij mij gemaakt kan worden.

In het eerste verkennende gesprek wordt er gebruik gemaakt van een inventarisatieformulier. Op deze manier worden wensen van de klant vastgelegd. Dit voorkomt misverstanden in de loop van het fabricageproces.

Er wordt altijd ingespeeld op de wensen van mijn klanten. In het productieproces is bijstelling mogelijk om de verwachtingen van beide partijen synchroon te houden. Tevens zal er in de offerte en facturatie sprake zijn van een gespecificeerde uiteenzetting van de prijs. Uren, materiaal en veredeling worden afzonderlijk vermeld. Zeker in de opstartfase van de onderneming zullen de beperkingen van de productie aangegeven worden: productgrootte. De klant verwacht een hoogwaardig en uniek product. Het De uiteindelijke tevredenheid van de klant wordt volgens mij versterkt door de volgende punten:

  • De klant bepaald gedurende het fabricageproces het eindresultaat. De verschillende stappen worden gepubliceerd middels digitale media zoals een gedeelde (klantgebonden)  folder in Google Drive of Dropbox. Hierdoor wordt het eindproduct gematcht met het verwachtingspatroon van de klant en wordt klanttevredenheid gewaarborgd.
  • Tijdens het introductiegesprek worden de verschillende kortingsmogelijkheden (aanbieden van netwerk, opstartkorting en klantenkaart) besproken en vastgelegd.
  • Diverse andere producten en materialen worden verwerkt zoals elektra, staal, ijzer, beton etc.

Klik hier om de algemene voorwaarden te downloaden.

Als je gedurende het verkennen van mijn site vragen hebt over mijn werkwijze of producten aarzel dan niet en bel me op 06-29546696 of stuur een email naar GeHeelvanGeel@gmail.com.

[Home] [Werkwijze] [Contact] [Kalender] [Foto Gallerij] [Klusbedrijf]