Geheel vanGeel is een meubelwerkplaats aan huis. Mijn passie is het omzetten van creatieve ideeŽn naar tastbare producten. Voor mensen die iets unieks en eigentijds willen, ontwerp en maak ik handgemaakte meubels, of gebruiksvoorwerpen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. Voor iedere ruimte in je/ jullie huis kunnen in de werkplaats meubels ontworpen en gemaakt worden, die perfect afgestemd zijn op de mogelijkheden van de ruimte en op het gebruik. Samen met jou kunnen we tot het gewenste eindresultaat komen.

In de meubelwerkplaats wordt gewerkt met hoogwaardige natuurlijke producten. Hout vormt hier de basis. Daarnaast worden verschillende andere materialen geÔntegreerd zoals glas, metaal, beton (cirť). Door authentieke en met de handgemaakte houtverbindingen zijn de meubelstukken duurzaam.

​Naast de meubelwerkplaats vormt het klusbedrijf een onderdeel van de onderneming. Bij het renoveren of het een totaal andere uitstaling geven van een ruimte in en om het huis worden andersoortige vaardigheden gevraagd. Hier komen mijn productkennis en oplossingsgericht denken goed van pas. Heeft u plannen om de houten vloer te schuren, zolder te verbouwen of extra opslagruimte te creŽren, je kan bij mij terecht!

Profielfoto Serge 500px